Loading...

Κέντρο Βελονισμού AcuScience

Το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience είναι ένα πρότυπο κέντρο οργάνωσης και εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ιατρικού Βελονισμού.

Ιδρύθηκε το 1989 από τον παθολόγο-παιδίατρο Γιάγκο Καράβη και μια μικρή ομάδα ιατρών. Σήμερα, το εκπαιδευτικό επιτελείο αποτελείται από 14μελή ομάδα ιατρών και οδοντιάτρων διαφόρων βαθμίδων ιεραρχίας και ειδικοτήτων με ειδική εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στο βελονισμό και τον ηλεκτροβελονισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια Ιατρικού Βελονισμού | AcuScience

Μελέτη

Γνώση όλων των σχολών σκέψης και των επιμέρους τεχνικών

Σεμινάρια Ιατρικού Βελονισμού | AcuScience

Εκπαίδευση

Ανατομία του Βελονισμού και ειδικές θεραπευτικές τεχνικές

Σεμινάρια Ιατρικού Βελονισμού | AcuScience

Εφαρμογή

Βελονισμός ανά ειδικότητα, στη Νευρολογία, Ψυχιατρική κ.ά.

Σεμινάρια Ιατρικού Βελονισμού | AcuScience

Εξάσκηση

Εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στον Ιατρικό Βελονισμό

34

Χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας
στο Βελονισμό

1100

Απόφοιτοι
Ιατροί και Οδοντίατροι

118

Ιατροί σε 5 μετεκπαιδευτικά ταξίδια
στο Πεκίνο

Σπουδές στον Ιατρικό Βελονισμό

Το Κέντρο εξασφαλίζει στους ιατρούς
την εκμάθηση της Βασικής Θεωρίας του Βελονισμού
με καθαρά ιατρική θεματολογία και ορολογία, ιδιαίτερα ελκυστικό, εύκολο, πρακτικό και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Θέλω χρόνια να ευχαριστήσω τον δάσκαλό μου, Μιλτιάδη Καράβη, για την τέχνη που μου δίδαξε και συνεχίζει να διδάσκει ακούραστα και απλόχερα. Ο Μιλτιάδης Καράβης είναι, πέρα από εξαιρετικός ιατρός, αληθινός δάσκαλος: γενναιόδωρος στη μετάδοση της γνώσης, υπηρέτης της επιστήμης του, πάντα εκεί σε όποιον θελήσει να μαθητεύσει κοντά του. Υπηρετώ χρόνια πια τον βελονισμό, με αφοσίωση και αγάπη. Βρήκα μέσα από αυτόν, τον δικό μου προσωπικό δρόμο στην θεραπεία. Και θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη, πως κοντά σου, Δάσκαλε, ξεκίνησε αυτός ο δρόμος που έχει αλλάξει τη ζωή μου. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι αυτό που κάνεις.”

Ξανθίππη Πασχαλίδου, Ιατρός

“Υπέροχο ταξίδι στη γνώση με εξαιρετικούς δασκάλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Καράβη.”

Όλγα Καββαδία, Δερματολόγος

“Εξαιρετικό μάθημα από ένα χαρισματικό δάσκαλο. Ο ιατρικός βελονισμός ανοίγει νέους θεραπευτικούς δρόμους στο δυτικό γιατρό.”

Οδυσσέας Παζιώνης, Νευρολόγος

“Ευχαριστώ τον κο Καράβη και την ομάδα των συναδέλφων του, που διδάσκοντάς μου τον Βιοϊατρικό Βελονισμό μου παρέδωσαν ένα συμπληρωματικό και πιο αποτελεσματικό θεραπευτικό όπλο, από την γνωστή σε όλους μας φαρμακολογική αντιμετώπιση, σε μια ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής που καθημερινά έχω την δυνατότητα να έρχομαι αντιμέτωπος με πληθώρα ασθενών και ασθενειών.”

Γρηγόρης Μαρκόπουλος, Γενικός Ιατρός

“Με την παρακολούθηση των μαθημάτων βελονισμού του Διεθνούς Μετεκπαιδευτικού Κέντρου Βελονισμού AcuScience και με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν, άνοιξε ένας καινούριος δρόμος που οδηγεί στην πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των ανθρώπων, αρκεί να είμαστε καλοί οδοιπόροι και το «σακίδιο» των γνώσεών μας να είναι πάντα ανοικτό στις νεότερες εξελίξεις.”

Δημήτριος Παπής, Φυσίατρος

Πανεπιστημιακή αναγνώριση

Η συνεργασία του AcuScience και του κου Καράβη με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής δίνει στους εκπαιδευμένους το δικαίωμα, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, να υποβάλλουν αίτηση για πιστοποίηση των σπουδών τους (30 ECTS πιστωτικές μονάδες), μέσω του Προγράμματος Δια Βίου μάθησης του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με Επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Γεώργιο Γεωργούδη.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η συμμετοχή μας στο 20th ICOM 2023

22/09/2023|

20𝙩𝙝 𝙄𝘾𝙊𝙈 𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝘾𝙤𝙣𝙜𝙧𝙚𝙨𝙨 𝙤𝙛 𝙊𝙧𝙞𝙚𝙣𝙩𝙖𝙡 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚 2023 Αξιοσημείωτες στιγμές από τη συμμετοχή του [...]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ